V spolupráci s partnermi podaný projekt, ktorého cieľom je vytvoriť efektívnu metodiku ako naložiť s výliskami ako vedľajším produktom pri lisovaní
Príprava a spustenie nového webu
Schválenie ochranných známok na logo a názov OVOCOVO
Prvotné skúsenosti so spracovaním paradajok
Sušenie výliskov ako vedľajšieho produktu, ktorý vzniká po lisovaní
Zmena značky a designu našich výrobkov. Vznik produktov OVOCOVO (nové etikety, nové marketingové materiály, nové typy balení).
Prvotné skúsenosti so spracovaním citrusových plodov – mandarínky, citróny, limetky, pomaranč.
Postupné rozširovanie portfólia produktov.
Zriadenie vlastného malého laboratória na testovanie kvality produktov.
Prvý krát spustená služba muštovania pre pestovateľov.
Začiatok výroby vlastnej produkcie pod pôvodnou značkou Greeni – výroba približne 4-5 príchutí
Úprava priestorov výrobnej haly a obstaranie prvých strojov na spracovanie ovocia a zeleniny (pásový lis, pasterizačné zariadenie, plnička fliaš, plnička Bag In Boxov)
Vznik spoločnosti Broader s.r.o.